Werkgever en werknemer staan centraal!

WerC Uitzendbureau is gevestigd in Coevorden. Door deze ligging kan er een groot gebied bereikt worden. Plaatsen als Emmen, Hoogeveen en Hardenberg liggen in de omgeving van Coevorden. Ook plaatsen als Assen, Zwolle, Groningen, Oldenzaal en Enschede zijn prima te bereiken.

WerC Uitzendbureau is leverancier van tijdelijk en vast personeel. WerC Uitzendbureau bemiddelt voornamelijk voor organisaties in Noord- en Oost Nederland. WerC Uitzendbureau is onder andere actief in de onderstaande branches:

  • Industrie
  • Administratie
  • Techniek
  • Horeca
  • Bouw
  • Logistiek

Het onderscheidend vermogen van WerC Uitzendbureau is dat wij ons voornamelijk richten op uitvoerend werk tot MBO+ niveau

WerC Uitzendbureau selecteert met de grootste zorgvuldigheid de beste kandidaat voor de opdrachtgever, of het nu gaat om een tijdelijke of vaste baan. Bent u als kandidaat, of als opdrachtgever op zoek naar een uitzendbureau waar werkgever en werknemer centraal staan, dan is WerCUitzendbureau voor u het juiste bureau.

Onze backoffice is uitbesteed aan een professionele dienstverlener die is aangesloten bij de NBBU (Nederlandse Bond voor Bemiddeling- en Uitzendorganisaties) en die werkt volgens, en in bezit is van de NEN 4400-1 norm. Hierdoor is WerC Uitzendbureau een betrouwbare partner voor alle vormen van flexibele arbeid.

Werkgever en werknemer staan centraal

Uitzenden:

Uitzenden is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten aan een opdrachtgever. Dit gebeurt op flexibele basis tegen een vooraf afgesproken tarief. Het aantal uren per week is flexibel, net zoals de duur van de werkzaamheden. Bij plotselinge piektijden binnen de organisatie van een opdrachtgever, in geval van ziekte of vakanties zorgt WerC Uitzendbureau snel en adequaat voor de tijdelijke werknemer die wordt gezocht. Hierbij fungeert WerC Uitzendbureau formeel als werkgever voor de tijdelijke werknemer en zorgt dus voor de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar, informatieverstrekking aan instanties etc. De opdrachtgever heeft er geen omkijken naar.

Detacheren combineert flexibiliteit en continuïteit: gedurende een contractueel overeengekomen periode en/of project neemt WerC Uitzendbureau werknemers in dienst en plaatst deze binnen de organisatie van de opdrachtgever. WerC Uitzendbureau draagt zorg voor het werkgeverschap en de salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar etc.

Bij payroll selecteert de opdrachtgever zelf haar nieuwe personeelsleden en besteedt het de gehele salarisverwerking uit aan WerC Uitzendbureau. De opdrachtgever bepaalt zelf wie zij aanneemt en bepaald ook zelf wat het salaris is van het nieuwe personeel. WerC Uitzendbureau verzorgt het gehele traject van salarisbetalingen, afdrachten, aanmelding bij de ziektekostenverzekeraar, informatieverstrekking aan instanties enz.

Bij werving&selectie besteedt de opdrachtgever het gehele traject van het selecteren van een nieuw personeelslid uit aan WerC Uitzendbureau. Wanneer het gehele traject van werven en selecteren is afgerond treedt het nieuwe personeelslid direct bij de opdrachtgever in dienst en ontstaat er geen dienstverband met WerC Uitzendbureau voor de kandidaat.