Opstap naar een vaste baan

Patrick Bos uit tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/Veenoord schreef zich begin 2020 in via de website van WerC Uitzendbureau. Hij gaf aan dat hij nog wel aan het werk was maar graag een andere baan zou willen. De vacature van montagemedewerker bij Cargo Floor sprak hem aan.

Na een afspraak op het kantoor van WerC Uitzendbureau kwamen Erik Veenstra van WerC Uitzendbureau en Patrick tot de conclusie dat de vacature van montagemedewerker bij Cargo Floor prima bij hem zou passen. Cargo Floor zet regelmatig vacatures bij WerC Uitzendbureau uit voor montagemedewerkers. Daardoor kon er richting Patrick een goed beeld worden geschetst van de uit te voeren werkzaamheden.

Na contact met Arno Keuter van Cargo Floor kon Patrick na enkele dagen al starten in zijn nieuwe baan.

Patrick: Ik had niet verwacht dat ik zo snel bij Cargo Floor kon beginnen het is allemaal heel snel en prettig geregeld tussen WerC Uitzendbureau en Cargo Floor.

Erik: Bij de eerste kennismaking met Patrick zag ik al dat hij prima bij Cargo Floor zou kunnen passen. Hij heeft een goede mentaliteit, ervaring als montagemedewerker en technisch inzicht.

Arno: Patrick past prima tussen onze medewerkers in de werkplaats. We zijn binnen Cargo Floor erg blij met hem.

Patrick: Ik was onlangs blij verrast dat mij door Cargo Floor een contact werd aangeboden, een fantastische opstap naar een mooie toekomst. Ik wil Erik dan ook hartelijk bedanken dat hij mij deze kans bij Cargo Floor heeft geboden.

Erik:  Patrick is niet de eerste medewerker die via ons een contract heeft verdiend bij Cargo Floor, hopelijk volgen er nog meerdere in de toekomst. Klant blij en medewerker blij daar doe ik het voor.

Arno: Dat Patrick een contract bij ons krijgt heeft hij zelf verdiend.  Hij toont een goede inzet, is betrouwbaar en een prettige collega.

 

Ben jij in 2021 ook op zoek naar een nieuwe baan?  Op onze website www.werc-uitzendbureau.nl vindt je alle actuele vacatures.