15 Aanpakkers gezocht (vaste baan), intern opleidingstraject

Onze opdrachtgever is een organisatie die middels haar drie bedrijfsonderdelen haar opdrachtgevers wil ontzorgen op het gebied van competentie, veiligheid en inzet van professionals, dit al ruim 20 jaar. De afdeling waarvoor wij op dit moment medewerkers werven bestaat uit vaktechnische professionals die opdrachtgevers ondersteunen middels diverse (technische) werkzaamheden. Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op hoogte, het uitvoeren van heavy lifting werkzaamheden als rigger of het uitvoeren van reddingswerkzaamheden.

Als medewerker van de afdeling Technical Support ben je onderdeel van een enthousiast team van professionals. Na het afronden van het interne opleidingstraject, ga je diverse technische-, en/of veiligheidswerkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers.

  • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde LBO/MBO opleiding in een technische richting;
  • Je hebt geen hoogtevrees, beschikt over doorzettingsvermogen en je hebt een brede interesse in het vakgebied en hebt affiniteit met veiligheid;
  • Een flexibele instelling als het gaat om werktijden en je bent bereid om op diverse locaties (binnen- en buitenland) én soms in het weekend te werken;
  • Jij bent een enthousiaste aanpakker die graag intern opgeleid wil worden en zowel binnen een team maar net zo goed alleen kan werken.
  • Het maakt jou niet uit waar je werkt en je vind het ook niet erg om voor je werk een tijdje van huis te zijn.

Bij goed functioneren treed je op termijn bij het bedrijf in dienst.

Ben, of ken, jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.

WerC Uitzendbureau

Printer 3

7741 ME Coevorden

www.werc-uitzendbureau.nl

werc@werc-uitzendbureau.nl

06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.