Financieel medewerker

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een financieel/administratief medewerker.

Als Financieel Medewerker verzorg je samen met vier collega’s de (financiële) administratie van vier werkmaatschappijen. Crediteuren- en debiteurenadministratie, grootboekadministratie, orderbeoordeling, opstellen van rapportages, dit zijn zaken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Je communiceert met zowel klanten, leveranciers als interne afdelingen.

Als Financieel Medewerker maak je onderdeel uit van het administratieve hart van de organisatie. Je legt verantwoording af aan de Finance Coördinator.

Je bent een sterke administratieve persoonlijkheid met een analytisch vermogen en in staat kritisch naar je eigen werk te kijken maar je beleeft tevens plezier aan het bedenken en doorvoeren van procesverbeteringen. Je houdt er van om te coachen en anderen te ondersteunen en mee te nemen.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een financiële achtergrond op HBO niveau, bijvoorbeeld richting bedrijfseconomie. Je hebt enkele jaren ervaring op een financiële afdeling. Je bent nieuwsgierig en hebt het vermogen snel te leren werken met ERP systemen (SAP).

Spreekt deze vacature jou aan en ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
WerC Uitzendbureau
Erik Veenstra
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.