Allround Technical Operator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een allround technical operator.

Als medewerker van de afdeling Technical Support ben je onderdeel van een enthousiaste team van professionals. Na het afronden van het interne opleidingstraject, ga je diverse technische-, en/of veiligheidswerkzaamheden uitvoeren bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan het uitvoeren van constructiewerkzaamheden op hoogte, het uitvoeren van heavy lifting werkzaamheden als rigger of het uitvoeren van reddingswerkzaamheden.

Je beschikt over een afgeronde LBO/MBO opleiding in een technische-, of veiligheidskundige richting;
ervaring op het gebied van heavy lifting, werken op hoogte of het werken in reddingsteams (dit is een pluspunt;
een flexibele instelling, beschikt over een hoog doorzettingsvermogen en hebt geen hoogtevrees;
een brede interesse in het vakgebied en hebt affiniteit met veiligheid.

Je hebt een flexibele instelling als het gaat om werktijden en je bent bereid om op diverse locaties (binnen- en buitenland) én soms in het weekend te werken.

Je bent een enthousiaste techneut die zich als een vis in het water voelt binnen een team maar net zo goed alleen kan werken. Het leveren van kwaliteit en servicegerichtheid zit in jouw DNA. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en red je ook met de Engelse taal. Het maakt jou niet uit waar je werkt en je vind het ook niet erg om voor je werk een tijdje van huis te zijn.

Spreekt deze vacature jou aan en ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
WerC Uitzendbureau
Erik Veenstra
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.