(Leerling) Servicemonteur

Voor onze opdrachtgever, die  zich bezig houdt met engineering, installatie, renovatie en het onderhoud van mechanische rioleringssystemen waaronder drukrioleringsgemalen, transportgemalen, bergbezinkvoorzieningen, telemetrie systemen en aanverwante technische installaties zijn wij op zoek naar een startende monteur. Kwaliteit, betrouwbaarheid, service & gemak is waar onze opdrachtgever voor staat

De functie
Als service monteur draag je zorg voor het preventief- en correctief onderhoud aan pompinstallaties. Naast het onderhoudswerk is het rapporteren een essentieel onderdeel van het onderhoudswerk, het opstellen van een rapportage vormt immers het fundament voor het advies richting onze opdrachtgevers. Je bent veelal zelfstandig werkzaam in de buitenlucht binnen een gedreven en flexibel team bestaande uit meerdere servicemonteurs. Naast service werkzaamheden kun je ook ingezet worden voor nieuwbouw en renovatie projecten. De sfeer binnen het team is open en transparant met ruimte voor persoonlijke aandacht, ambitie en groei. Wanneer je beginnend monteur bent wordt je intern opgeleid.

Wij vragen
Je beschikt over kennis en/of opleiding op MBO 3 niveau op het gebied van elektro- en regeltechniek en een geldig VCA certificaat. Bij voorkeur heb je affiniteit met werktuigbouwkunde. Je beschikt over de rijbewijs B  en staat er daarnaast voor open om rijbewijs BE en C te behalen.

Ben, of ken jij de kandidaat voor deze vacature, of wil je meer informatie? Neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.

WerC Uitzendbureau
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.