Elektromonteur

Voor onze opdrachtgever, een organisatie die bouwprojecten begeleidt in voornamelijk de Retail – Industrie en Utiliteit in heel Nederland zijn wij op zoek naar elektromonteurs. De werkzaamheden starten waarschijnlijk in week 2 of 3 in 2021.

Voor deze vacature zoeken wij kandidaten met enkele jaren relevante ervaring als elektromonteur. Daarnaast ben je in bezit van een geldig VCA certificaat, eigen hand- en elektrisch gereedschap (dit kan eventueel door ons verstrekt worden). Je bent bij voorkeur in bezit van eigen vervoer.

Je werkt samen in een team, maar iedereen pakt een gedeelte van de klus aan. De ene dag hang je beugels op en breng je kabel en leidingwerk aan, de andere dag voer je werkzaamheden uit m.b.t. het verlichtingsplan. Weer een andere dag ben je aan het afmonteren.

Onze opdrachtgever werkt landelijk, het kan dus zijn dat je “in de kost” gaat. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Wanneer dit niet je ambitie is, is het geen noodzaak en wordt je ingepland op een project wat vanaf jouw woonplaats goed te bereiken is.

Bij goed functioneren wordt je na afloop van een project door gepland op een nieuw project. Voor deze opdrachtgever zoeken wij meerdere monteurs. Ook als je als koppel werkzaam wilt zijn, zijn er mogelijkheden.

Ben of ken jij de kandidaat voor bovenstaande vacature of wil je meer informatie?

Neem contact met ons op:

WerC Uitzendbureau

Printer 3

7741 ME Coevorden

www.werc-uitzendbureau.nl

werc@werc-uitzendbureau.nl

06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.