Werkvoorbereider

In verband met uitbreiding van de organisatie is onze opdrachtgever op zoek naar een werkvoorbereider. Je houdt je als werkvoorbereider bezig met het maken van een projectplan op basis van offertes, de projectinformatie en de vooruitzichten. In de planning en bugettering signaleer je knel- en verbeterpunten en je werkt deze uit. Je vrraagt offertes aan bij leveranciers en zorgt ervoor dat opdrachten tijdig worden verstrekt, afspraken worden gemaakt en ook dat deze worden nagekomen. Je bepaalt welke materialen er besteld moeten worden. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor de bijbehorende adminstratie. Ook neem je deel aan werkgroepen voor verniewingen en doe je voorstellen m.b.t. productontwikkeling.

Om voor deze functie in aanmerking te komen heb je enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je minimaal een Bouwkundige opleiding op MBO+ niveau. Je hebt prima communicatieve vaardigheden en bent in staat om prioriteiten te stellen. Daarnaast heb je een goede bouwkundige kennis en denk je in oplossingen en ben je accuraat.

Ben of ken jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie neem contact met ons op.

WerC Uitzendbureau
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.