Project Engineer Field

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Project Engineer.

Als Project Engineer Field ben je dé spin in het web tijdens de verschillende fases van diverse typen projecten. Zo ben je in de offerte fase nauw betrokken bij de ontwerpfase van de scope van het project. Met behulp van Sales input worden de klantwensen in hapklare brokken versneden en zorg je voor een scope definiëring die zowel op technisch vlak, alsook op gebied van veiligheid en kwaliteit voldoet. Het betreffen vaak multidisciplinaire projecten waarin we verantwoordelijk zijn voor het plaatsen en bedienen van de equipment setup en het bewaken van de voorgeschreven proces parameters tijdens de uitvoering, zoals flow, druk, temperatuur etc.  Ervaring op het vlak proces engineering is dan ook zeker een sterke pré!

In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het project van A tot Z. Denk hierbij aan:

Project documentatie, procedures en certificaten, beschikbaarheid equipment en personeel, overdracht job uitvoering richting veld Supervisor, budgetbewaking inclusief facturatie en project close-out.

Daarnaast zijn we altijd bezig met continue verbetering waarin je een actieve rol hebt. Hierbij kun je denken aan innovatie, professionalisering en standaardisatie op proces niveau.

Team:

Als Project Engineer Field maak je onderdeel uit van de afdeling Operations en fungeer je als de verbindende factor tussen de verschillende ondersteunende disciplines/ afdelingen. Het succesvol uitvoeren van projecten is een teamprestatie, waarin jij een centrale positie inneemt.  Je legt verantwoording af aan de Operations Manager.

Jouw profiel:

Jij bent een enthousiaste duizendpoot met een klantgerichte houding die sterk is in het coördineren van uiteenlopende projecten. Enerzijds kan je zelfstandig en proactief handelen, anderzijds voel jij je als een vis in het water binnen een team. Je weet zowel intern als extern op verschillende lagen in een organisatie te communiceren. Het is belangrijk dat je een technische achtergrond hebt en affiniteit met onze business. Gezien de toenemende complexiteit van de projecten zoeken we een collega met minimaal een MBO+ of een HBO achtergrond (Werktuigbouwkunde of equivalent). Daarnaast kun je gemakkelijk over schakelen naar de Engelse taal en red jij je ook met de Duitse taal. Tevens heb je, bij voorkeur, ervaring met een ERP pakket, zoals SAP.

Ben of ken jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.
WerC Uitzendbureau
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

 

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.