Planner / werkvoorbereider

Voor onze opdrachtgever, een toonaangevende en groeiende organisatie zijn wij zoekend naar een planner/werkvoorbereider (fulltime 40 uur per week).

Functieomschrijving
Het vertalen van de planning naar werkbare efficiƫnte productie orders voor diverse afdelingen binnen de afdeling Productie, zodat een flowproductie gewaarborgd is.

Voor een zo optimaal mogelijk verloop van de productie maak je gebruik van het Baan IV ERP pakket en het softwarepakket, om orders te plannen, te rangschikken, te registreren en te controleren.
Je hebt overleg met en adviseert de voorlieden/teamleiders voor het verkrijgen van een zo goed mogelijke afstemming t.o.v. eventuele vervolgbewerkingen en van de doelstellingen betreffende planning, leverdata en materiaal en urengebruik.
Je vergelijkt de planning met de voortgang en bewaakt de doorlooptijd.
Je hebt overleg met het Hoofd Productie over eventueel te nemen maatregelen indien de productie niet volgens plan verloopt. Je rapporteert alle relevante productiegegevens aan het Hoofd Productie.
Je controleert de aanwezigheid van materialen voor uitstaande planningen en heeft bij eventuele afwijkingen overleg met de afdeling Inkoop.
Je controleert stelselmatig door middel van telcontroles of de werkelijke voorraad en de theoretische voorraad overeenkomen. Je informeert en adviseert het Hoofd Productie en voorlieden/teamleiders bij geconstateerde of dreigende afwijkingen en stagnaties in de productieplanning of het materiaalbeheer.
Je ziet toe op correcte verstrekking van productiegegevens door de diverse productieafdelingen.
Je verzamelt alle relevante mutaties voor het up-to-date houden van computerdata en verwerkt deze.
Je informeert het Hoofd Productie over dreigende of geconstateerde technische problemen, afwijkingen in de stuklijsten en bewerkingsbestanden alsmede afwijkende taaktijden.
Je voert overleg met Hoofd Productie, Hoofd Technische Dienst, Kwaliteitsdienst, Magazijnmeester, Inkoop, Verkoop, Service en teamleiders productie.
Je hebt een regisserende rol bij de eindejaarinventarisatie.

Functie-eisen
Je bent toe aan een uitdagende baan waarin je je affiniteit met techniek combineert met je vaardigheden op het gebied van plannen & organiseren;
Je werkt planmatig en gestructureerd, je bent flexibel en denkt oplossingsgericht;
Je kunt prioriteiten stellen en durft hierin beslissingen te nemen;
Je weet mensen te motiveren.
Je bent stressbestendig, zelfstandig en initiatiefnemer.
Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een gelijksoortige functie

Locatie: Coevorden

Ben, of ken, jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.
WerC Uitzendbureau
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

* verplicht veld

Geplaatst in Vacature.