Assemblagemedewerker

Wil jij binnenkort als assemblagemedewerker in een gloednieuwe werkomgeving binnen een groeiende toonaangevende organisatie aan de slag ? Ben je ook nog fulltime beschikbaar, heb je technisch inzicht en ook nog twee rechter handen? Lees dan verder!!

Binnen een team van enthousiaste mannen en vrouwen ben je werkzaam aan de assemblagelijn en zorg je ervoor dat de dagelijkse productie behaald wordt. Dit doe je met elkaar, het is daarom belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken en respectvol met collega’s op de werkvloer om gaat. Het is een pre wanneer je werkervaring hebt in een technische productieomgeving.

Het betreft een vacature waarbij de mogelijkheid bestaat om bij goed functioneren op termijn bij de opdrachtgever in dienst te treden. Naast je brutosalaris (Metalektro CAO) ontvang je een ATV toeslag van 5% en een arbeidsomstandigheden toeslag. Ook wordt er een reiskosten vergoeding verstrekt (afhankelijk van je woonplaats).

Deze vacature is op dit moment ter inschrijving, de verwachting is dat er eind januari weer nieuwe medewerkers worden ingezet.

Ben, of ken, jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.
WerC Uitzendbureau
Printer 3
7741 ME Coevorden
www.werc-uitzendbureau.nl
werc@werc-uitzendbureau.nl
06-57347068

* verplicht veld

Geplaatst in Vacature.