Web Application Developer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar kandidaten die ervaring hebben met het maken van web applicaties (zoals dashboards) en bijhorende zaken zoals API’s en het inrichten van de hosting omgeving. Heb jij kennis en ervaring met PHP, MySQL, JavaScript, XML, HTML, CSS en de inrichting van hosting omgevingen dan gaan we graag in gesprek met jou!

Heb je ook nog ervaring of een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar zaken de nieuwste ontwikkelingen zoals Azure, Google Assistant en Amazon Echo, dan ben jij helemaal de persoon welke we zoeken!

Als web application developer werk je aan het (door)ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties, waarvan dashboards, apps en API’s de eindresultaten zijn.

Wij zijn op zoek naar meerdere web application developers, zowel starters als ervaren ontwikkelaars. Ben je net klaar met studeren of zoek je een nieuwe uitdaging? Bij onze opdrachtgever zul je je snel op je plek voelen.

Werklocatie: Coevorden.

Ben, of ken, jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.

    * verplicht veld

    Geplaatst in Vacature.