Automonteur

Voor een dealerbedrijf in Zuid-Oost Drenthe zijn wij op zoek naar een gemotiveerde automonteur die reeds enige ervaring heeft of naar iemand die nog bezig is met z’n opleiding tot automonteur niveau 3 of 4 en minimaal in het 2e leerjaar zit.

In deze functie, waarbij je bij goed functioneren op termijn een dienstverband bij de opdrachtgever kunt verdienen, ben je echt bezig met monteurs werkzaamheden: reguliere onderhoudsbeurten uitvoeren, standaard reparaties, remblokken vervangen etc.

Het is een pre wanneer je elektronische kennis hebt, dit is echter niet vereist.

Je bent gemotiveerd en leergierig, kunt prima werken in een klein team en wilt je nog verder ontwikkelen in je kennis en vaardigheden.

Ben, of ken, jij de kandidaat voor bovenstaande vacature, of wil je meer informatie, neem dan z.s.m. contact met ons op of kom langs op onze vestiging.

* verplicht veld

Geplaatst in Vacature.